Băsescu, pe snowmobil: Grijile nu mai sunt la mine, sunt la Guvern

de M.Z.    |    23 Dec 2012   •   13:39
Băsescu, pe snowmobil: Grijile nu mai sunt la mine, sunt la Guvern Foto: Antena 3

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Predeal, de pe snowmobil, că în ceea ce priveşte "grijile" noului an acestea nu mai sunt la el, ci la Guvern şi la majoritatea parlamentară, precizând că, dacă se uită la programul de guvernare al USL, va fi un an "formidabil".

Întrebat ce îşi doreşte de la Moş Crăciun, şeful statului a răspuns: "Moş Crăciun sper să-mi aducă linişte (...) Grijile sunt la Guvern, eu nu mai am griji, nu mai am griji. La Guvern, la marea majoritate parlamentară, în niciun caz nu sunt la mine", a răspuns Băsescu râzând.

El a mai declarat că anul 2013 este, "din punct de vedere economic, un an riscant", iar din punct de vedere politic este "un an care nu poate să ne pună probleme pentru că avem o majoritate uriaşă şi un Guvern cu o susţinere populară şi parlamentară extraordinar de ridicată, ceea ce îi va permite să-şi îndeplinească toate cele asumate în programul anunţat cu ocazia învestiturii".


"Deci, cred că va fi un an formidabil pentru români dacă analizăm programul de guvernare", a adăugat Băsescu.

Preşedintele a mai spus că şi-ar dori ca noul Guvern să-şi realizeze promisiunile.

Întrebat ce le transmite de sărbători românilor, Traian Băsescu a răspuns: "Să aibă pace în familii, bucurie, speranţă şi să se distreze. Până la urmă viaţa nu e numai din ceartă, din supărări, din tensiuni, din lipsuri, viaţa poate fi şi cu puţină bucurie, cu puţină relaxare, cu puţină viaţă".

Pe de altă parte, Băsescu a fost întrebat ce aşteaptă cadou de Crăciun, sub brad.

"Ştiu eu, multe aştept, depinde ce mi se dă. (...) Îmi pot dori orice, aşa nu pot să spun că-mi lipsesc şosetele sau pijamalele, dar s-ar putea să primesc o pijama şi o pereche de şosete", a răspuns preşedintele râzând.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, vor petrece Crăciunul la Predeal, unde au sosit în acest week-end.


ExitPOLL
Parteneri
x close