Antena 3 CNN Politică Cei cinci noi miniştri ai Guvernului Ponta au depus jurământul de învestitură în funcţie

Cei cinci noi miniştri ai Guvernului Ponta au depus jurământul de învestitură în funcţie

Cei cinci noi miniştri ai Guvernului Ponta au depus jurământul de învestitură în funcţie
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    06 Aug 2012   •   20:22
Update 21.13 - Preşedintele interimar Crin Antonescu a mulţumit miniştrilor remaniaţi pentru ceea ce au făcut până în prezent şi, îndeosebi lui Andrei Marga, de la Externe, "care a făcut cu devotament ceea ce se putea face faţă de această ţară.

Update 21.05 - Titus Corlăţean, noul ministru de Externe, a depus jurământul de învestitură în funcţie.Şi Mircea Duşa, ministrul Administraţiei şi Internelor, a depus jurământul.

A urmat Radu Stroe, ministru delegat pentru Administraţie.Şi noul membru al Guvernului, Dan Şova, a depus jurământul ca viitor ministru pentru Relaţia cu Parlamentul.Mihai Alexandru Voicu, ministru delegat pentru mediul de Afaceri, a depus şi el jurământul.

Update 20.45 - Cei cinci miniştri ai Cabinetului Ponta 2 depun jurământul de credinţă în această seară. Ceremonia a întârziat.
________________________________________________________

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a noilor miniştri din Guvernului Ponta are loc luni seara, la ora 20.30, la Palatul Cotroceni, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Luni, premierul Victor Ponta a anunţat o remaniere a unora dintre membrii Cabinetului său.

Social-democratul Mircea Duşa a fost propus pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, iar ministru delegat pentru Administraţie, liberalul Radu Stroe.

La Ministerul Justiţiei a fost propusă Mona Pivniceru, ca ministru al Afacerilor Externe - Titus Corlăţean, iar ministru pentru Relaţia cu Parlamentul - Dan Şova.

Prim-ministrul a declarat că propunerile au fost înaintate preşedintelui interimar, Crin Antonescu, care le-a şi acceptat.

Propunerile, potrivit lui Victor Ponta, sunt rezultatul discuţiilor avute cu liderii PNL, Daniel Chiţoiu, şi PC, Daniel Constantin.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a anunţat luni că şi-a înaintat demisia de onoare, afirmând că nu poate accepta ca MAI să fie părtaş la nimic din ceea ce nu înseamnă lege şi respectarea legii în România.

Rus a precizat că şi ministrul delegat pentru Administraţie, Victor Paul Dobre, şi-a înaintat luni demisia.

×
Parteneri
Elevii vor avea o oră în plus pe săptămână, din anul școlar 2023-2024
x close