Antena 3 CNN Politică Ciuvică: Traian Băsescu a minţit în instanţă. Raportul CNSAS arată CUM A COLABORAT cu Securitatea

Ciuvică: Traian Băsescu a minţit în instanţă. Raportul CNSAS arată CUM A COLABORAT cu Securitatea

Ciuvică: Traian Băsescu a minţit în instanţă. Raportul CNSAS arată CUM A COLABORAT cu Securitatea
13 Feb 2014   •   15:32

Traian Băsescu a fost din nou spălat azi de CNSAS, care a dat, pentru a patra oară, o decizie potrivit căreia preşedintele NU A colaborat cu securitatea.

Decizia anunţată azi merge însă mult mai departe în procesul de albire a lui Băsescu, pentru că e publicată o notă în care acesta povesteşte că nu a acceptat o şpagă de o mie de dolari şi nici mobilarea gratuită a garsonierei sale.

Grupul de Investigaţii Politice publică însă astăzi dovada că Traian Băsescu a minţit în faţa instanţei, atunci când a declarat că "nu a avut legături cu persoane ce făceau parte din Securitate".

Preşedintele GIP, Mugur Ciuvică, a declarat, într-o intervenţie telefonică la "Esenţial" că acest raport al CNSAS demonstrează că Traian Băsescu a minţit în instanţă în procesul de calomnie intentat în urma dezvăluirilor legate de colaborarea sa cu Securitatea.

"Textul deciziei chiar descrie colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea, cum vorbea el cu şeful Securităţii Port Constanţa, locotenent colonel Petre Şerbu", a mai adăugat Mugur Ciuvică la Antena 3.



×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close