Antena 3 CNN Politică Comisia Nana, în impas din cauza zăpezii. Lucrările, suspendate până pe 3 februarie

Comisia Nana, în impas din cauza zăpezii. Lucrările, suspendate până pe 3 februarie

Comisia Nana, în impas din cauza zăpezii. Lucrările, suspendate până pe 3 februarie
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    27 Ian 2014   •   21:15

Comisia Nana şi-a suspendat activitatea până pe 3 februarie, din cauza zăpezii. Mai mulţi parlamentari care fac parte din comisie sunt blocaţi în teritoriu şi nu pot ajunge în zilele următoare la audieri.

De altfel, unul dintre personajele-cheie ale afacerii făcute de familia Băsescu, consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, nu a răspuns până acum solicitărilor făcute de comisie, aşadar audierile ar fi fost oricum în impas.

Parlamentarii i-au trimis acestuia o invitaţie oficială la comisie prin poşta specială de la Cotroceni, dar şi prin SMS, însă Rădulescu a fost de negăsit până acum.

Comisia este alcătuită din 13 deputaţi şi senatori PSD, PNL, PC, PPDD şi UDMR, astfel: de la PSD - Gabriela Firea, Eugen Nicolicea, Ioan Adam, Nicolae Şerban, Mihai Vifor, Adrian Solomon, de la PNL - Mircea Dobra, Iulian Dumitrescu, Costel Alexe, Ioan Cupşa, de la PC - Vicenţiu Mircea Irimie, de la UDMR- Tanczos Barna, de la PPDD - Teiu Păunescu.

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

×
Subiecte în articol: Nana Ninsoare România
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close