Antena 3 CNN Politică Conducerea PDL vrea membru de partid în fruntea televiziunii publice

Conducerea PDL vrea membru de partid în fruntea televiziunii publice

Conducerea PDL vrea membru de partid în fruntea televiziunii publice
24 Iun 2010   •   16:42

Viitorul şef al SRTV va fi membru PDL, dar liderii democrat-liberali nu au reuşit încă să convină asupra unui singur nume. În BPN-ul de miercuri seară, democrat-liberalii au analizat o lungă listă de posibili candidaţi pentru postul de director al televiziunii publice, dar nicunul dintre ei nu a fost agreata de conducere. Liderii PDL au decis ca până luni să se găsească un membru PDL potrivit pentru şefia TVR, vehiculându-se, pe de altă parte, pentru post, numele Florin Călinescu, Rodica Culcer şi Cristian Hriţuc, susţin surse citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, liderii PDL au analizat o listă lungă de candidaţi pentru şefia TVR, unii dintre aceştia fiind membri PDL. După discuţii, a părut că niciunul dintre cei propuşi nu a fost agreat.

Concluzia întâlnirii a fost ca, până luni, să se găsească un membru PDL care să fie potrivit pentru preşedinţia TVR, au precizat sursele menţionate.

Pentru cele două locuri ale PDL în Consiliul de Administraţie la Radio au fost discutate trei propuneri: Adelina Rădulescu, Gabriel Basarabescu şi Andrei Oişteanu.

În urma negocierilor între partidele parlamentare, democrat-liberalilor le revin trei locuri în Consiliul de Administraţie al SRTV şi două locuri în CA al SRR, democrat-liberalii urmând să preia şefia TVR, iar UDMR pe cea a SRR.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: SRTV
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close