Antena 3 CNN Politică Congres PNL 25 septembrie 2021: Cîțu versus Orban, ziua decizivă! Ce spun românii despre cei doi candidați

Congres PNL 25 septembrie 2021: Cîțu versus Orban, ziua decizivă! Ce spun românii despre cei doi candidați

Congres PNL 25 septmebrie 2021: Cei doi candidați la șefia PNL, Ludovic Orban și Florin Cîțu, nu sunt priviți cu încredere de români. Dacă aceștia ar lua locul membrilor PNL, pe care ambii candidați au încercat prin diverse jocuri politice să îi atragă de partea lor, rezultatele ar fi dezastruoase pentru amândoi.

Congres PNL 25 septembrie 2021: Cîțu versus Orban, ziua decizivă! Ce spun românii despre cei doi candidați
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Sep 2021   •   23:21

Întrebați de reporterii Antena 3 din țară cu cine ar vota la Congresul PNL, românii s-au arătat dezamăgiți de cei doi candidați:

„Orban până la urmă. Cîțu nu a demonstrat foarte multe până acum. A promis multe, a făcut foarte puțin.”, este de părere un bucureștean.

„Orban. Este mult mai cerebral, știe ce să facă. Pe când Cîțu nu a făcut nimic, mai are și dosar penal. Faptul că se aleg cei cu dosar penal este cea mai mare greșeală, iar domnul Iohannis permite, că și dânsul are.”, declară o femeie.

„Ne spune că vă dăm, vă mărim. Nimic nu ne-a mărit, ne distruge. Am făcut și vaccin. O să-l fac și pe al treilea, că vreau să merg înainte. Să vedem, o să merg? O să pot să merg din cauza lor?”, spune o altă femeie.

„Orban e mai deștept, mai cu populația. Cîțu nu s-a ținut de cuvânt, de nimic ce s-a promis în alegeri.”, consideră altcineva.

„Niciunul. Nu face nimeni nimic. Ai văzut un spital făcut? Au murit oameni? Au murit. S-a schimbat ceva de la Colectiv? Nimic.”, declară un tânăr.

"Nu știu dacă există un om bun acolo" - spune cu dzamăgire o pensionară...

Urmăriți toate răspunsurile obținute de reporterii Antena 3 în materialul video:

×
Subiecte în articol: congres PNL 25 septembrie 2021
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close