Antena 3 CNN Politică Consilierele premierului Emil Boc: trei blonde şi o şatenă (FOTO)

Consilierele premierului Emil Boc: trei blonde şi o şatenă (FOTO)

Consilierele premierului Emil Boc: trei blonde şi o şatenă (FOTO)
Sursa foto: Blondele lui Boc
28 Ian 2009   •   17:22

Premierul Emil Boc şi-a îmbogăţit colecţia de consilieri personali cu o serie de frumuseţi blonde şi o ...şatenă. Cu trei din ele a mai avut de-a face la Cluj, fiind colaboratoare de nădejde pe vremea când acesta îşi exercita mandatul de edil al acestei urbe. Cea de-a patra, Andreea Vass a venit la Palatul Victoria de sub aripa protectoare a prim-vicepreşedintelui PDL, Theodor Stolojan.
Gabriella Stefania Ferencz era considerată mâna dreaptă a primarului şi politicianului Emil Boc. În prezent a fost numită şefă de cabinet a premierului şi consilier de stat al primului?ministru. Cei doi au o istorie comună fructuoasă. Ferencz are 32 de ani şi este este juristă de formaţie. Născută la Târgu Lapuş, Ferencz a urmat studii de drept la Bucureşti. Lucrează cu Emil Boc din 2001, ca şefă de cabinet a deputatului PD. Din 2004 a urcat treptele carierei în administraţia publică locală, devenind director general al Direcţiei Patrimoniului municipiului şi evidenţa populaţiei din cadrul Primăriei Cluj-Napoca. Se dovedeşte un foarte bun om de PR pentru primarul Boc care decide să continue colaborarea şi la Palatul Victoria. În acest moment, Ferencz coordonează şi activitatea de comunicare cu mass-media a premierului. (Foto: Gabriella Stefania Ferencz, Ziua de Cluj)
Cynthia Curt este consilier de stat in cadrul Cancelariei Guvernului Boc. Are 34 de ani şi a fost asistent universitar la catedra lui Emil Boc de la Universitatea Babes Bolyai. La sfârşitul anului 2005, continuarea colaborării cu Boc, devenit primar de Cluj, i-a adus propulsarea în scaunul de subprefect al judeţului, fără a fi membru de partid. A fost schimbată din funcţie în primăvara anului 2008, primind spre compensare o funcţie ca inspector guvernamental. (Foto: Cynthia Curt, Monitorul de Cluj)
Andreea Vass a devenit în această lună consilier personal al premierului. Cunoscută şi ca ?blonda lui Stolo?, Andreea Vass este doctor în economie, cercetător la Institutul de Economie Naţională al Academiei Române şi colaborator la Academia de Ştiinţe Economice. Tânăra a fost consilier în cadrul Departamentului de Politici Economice şi Sociale al Administraţiei Prezidenţiale, în perioada 2005- 2007, iar din luna decembrie a anului 2007, consilier în cadrul Parlamentului European. (Foto: Adreea Vass)
Raluca-Elena Irofti este ultima achiziţie feminină intrată în cercul consilierilor personali ai primul-ministru. Fost inspector de specialitate la Serviciul de Protocol Secretariat al Primăriei Cluj, Irofti este cea de-a treia ardeleancă cooptată de Boc în echipa sa de consilieri personali. Beneficiară în 2007 a unei burse de studii în SUA, Irofti se poate lăuda cu obţinerea un autograf de la senatorul de Ilinois, actualul preşedinte SUA, Barack Obama. (Foto: Raluca Irofti, Napoca News)
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: consilieri Emil Boc guvern blonda Cluj
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close