Antena 3 CNN Politică O parte din consilierii lui Nicolae Ciucă și-au depus, deja, demisia

O parte din consilierii lui Nicolae Ciucă și-au depus, deja, demisia

O parte dintre consilierii lui Nicolae Ciucă au demisionat deja. Este primul semn că demisia lui Nicolae Ciucă ar trebui să aibă loc în scurtă vreme.

de Laura Dinu    |    12 Iun 2023   •   11:31

În coaliție există însă tensiuni majore cu privire la rămânerea UDMR la guvernare. Cei de la UDMR, prin vocea președintelui Kelemen Hunor, vin cu un atac la adresa lui Marcel Ciolacu, dar și la adresa liberalilor. 

”Nu suferim de sindromul Stockholm!” spun aceștia. 

Există și o lovitură însă pentru o parte din liberali: Fără Virgil Popescu la energie! Surse din partid spun însă că demult și-ar fi dorit ca Virgil Popescu să plece din fruntea Ministerului Energiei. Loviturile vin din partea PSD, unde reprezentanții își doresc cu tot dinadinsul să scape de Virgil Popescu, un ministru extrem de controversat, pe care l-au criticat încă de anul trecut, din momentul începerii crizei energetice. 

Premierul Nicolae Ciucă își va da demisia luni și va avea loc rotativa.

Demisia lui Ciucă înseamnă începerea procedurilor pentru rotativa guvernamentală, premierul urmând să fie numit, potrivit protocolului semnat între PNL, PSD și UDMR, Marcel Ciolacu, președintele social-democraților.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă demisie consilieri
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close