Antena 3 CNN Politică Cristian Popescu Piedone, primarul umanist al Sectorului 5: Oamenii au nevoie de lucruri simple, nu de promisiuni complicate

Cristian Popescu Piedone, primarul umanist al Sectorului 5: Oamenii au nevoie de lucruri simple, nu de promisiuni complicate

Lucrurile simple, nu promisiunile complicate, vorbe nu fapte, acestea sunt adevăratele nevoi ale oamenilor și așteptările lor din parte politicienilor, spune Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone, primarul umanist al Sectorului 5: Oamenii au nevoie de lucruri simple, nu de promisiuni complicate
de Georgiana Adam    |    01 Iun 2021   •   13:36

Declarația sa vine în contextul în care Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este cotat cu patru procente din intenția de vot a bucureștenilor, în cel mai recent sondaj realizat de CURS.

O contribuție semnificativă pentru poziția ocupată de PPU (social-liberal) o are Cristian Popescu Piedone, primarul umanist al Sectorului 5.

"Încrederea oamenilor se câștigă la firul ierbii, om cu om. Umaniștii reprezintă echilibrul politicii, o politică făcută cu devotament și sinceritate. Noi suntem oameni, nu politicieni.

Și înțelegem că oamenii au nevoie de lucruri simple, nu de promisiuni complicate. Bucureștenii au nevoie de fapte, nu vorbe, de cineva atent la adevăratele lor nevoi", a transmis primarul umanist Cristian Popescu Piedone.

×
Subiecte în articol: PPU Cristian Popescu Piedone
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close