Antena 3 CNN Politică Cristian Tudor Popescu critică fotografia cu Dan Barna: „Cum să vii cu pisica pe piept, ce transmiți? Există mesajul că și el e un animal de casă”

Cristian Tudor Popescu critică fotografia cu Dan Barna: „Cum să vii cu pisica pe piept, ce transmiți? Există mesajul că și el e un animal de casă”

Cristian Tudor Popescu critică fotografia cu Dan Barna: „Cum să vii cu pisica pe piept, ce transmiți? Există mesajul că și el e un animal de casă”
Sursa foto: sursă foto: Facebook
01 Noi 2019   •   10:51

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat într-o intervenție la Digi 24 fotografia în care candidatul la prezidențiale, Dan Barna,  s-a pozat cu o pisică în brațe în cadrul unei vizite electorale la Alba Iulia.

Cristian Tudor Popescu subliniază că prin această imagine ”există mesajul că și el este un pet, un animal de casă, un animal de apartament”.

„Ce crede că rezolvă cu chestia asta? Ce mesaj transmite cu chestia asta? Politic. Ce mesaj transmite cu pisicul ăla? Există mesajul că şi el este un pet, un animal de casă, un animal de apartament. Cum să vii cu pisica pe piept, ce transmiţi? Tu vrei să fii preşedintele ţării şi vii cu pisica pe piept? Adică ce arăţi? Că eşti iubitor de animale? Şi pentru asta trebuie să te votăm la Cotroceni...?”, a adăugat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Citește Și Dan Barna, poze cu pisici în campania prezidențială. „Dacă nu vor fi anticipate, PSD va căpăta din nou vânt în pânze”

De altfeljurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că motivul pentru care Dan Barna, candidatul alianţei USR-PLUS la alegerile prezidenţiale, a pierdut procente în sondaje este din cauza „susţinerilor pe care le-a avut şi pe care după aceea şi le-a contrazis”, cât şi „prin încăpăţânarea dusă la extrem care a contrariat oamenii”.

„Unii care au votat USR, ca mine. De-aia a scăzut, nu pentru că sunt sondaje de demobilizare”, mai spune gazetarul.

×
Subiecte în articol: prezidentiale Dan Barna
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close