Antena 3 CNN Politică Daniel Ionașcu, mesaj tranșant pentru politicienii de la putere: Opriți abuzurile și sfidarea la adresa românilor

Daniel Ionașcu, mesaj tranșant pentru politicienii de la putere: Opriți abuzurile și sfidarea la adresa românilor

Cele mai recente evoluții de pe scena politică, coroborat cu situația economică, indică faptul că România se duce spre faliment, apreciază Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal). Liderul umanist le cere guvernanților să oprească abuzurile la adresa cetățenilor și să înceteze să îi mai sfideze pe români. 

Daniel Ionașcu, mesaj tranșant pentru politicienii de la putere: Opriți abuzurile și sfidarea la adresa românilor
de Alexandra Dima    |    22 Sep 2021   •   19:21

„Având în vedere o guvernare care ne duce cu pași repezi spre faliment, dincolo de dezastrul economic, am în vedere eu și Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) faptul că dictatura, hegemonia, asuprirea omului în orice mod posibil trebuie să înceteze. Discriminarea făcută în raport cu un vaccin trebuie să înceteze. Este momentul ca noi toți, fiecare în parte, să spunem NU abuzurilor și discriminărilor. Fac un apel la unitate între noi și, către guvernanți, un apel să stopeze orice abuz la adresa populației, în așa fel încât reformele medicale pe care le au în vedere să fie vindecătoare de oameni, nu să îmbolnăvească, din punct de vedere al sănătății mentale. Măsurile luate sunt fără logică și cer, în numele PPU (social-liberal) și al cetățenilor din această țară, opriți abuzurile”, a declarat Daniel Ionașcu. 

Liderul PPU (social-liberal) mai spune că umaniștii sunt pregătiți să atace în justiție hotărârile care îi sfidează pe români.
„Noi, în contextul în care nu o veți face, vom merge până la capăt atacând în justiție actele acestei guvernări care ne sfidează și ne duce într-un colaps din care nu știm dacă vom mai ieși”, a avertizat Daniel Ionașcu, președintele executiv al PPU (social-liberal), într-un comunicat de presă. 

×
Subiecte în articol: avocatul Daniel Ionașcu PPU-SL umaniști
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close