Antena 3 CNN Politică Daniel Ionașcu, președintele PPU (social-liberal): Există discuții cu oameni care vor să ni se alăture

Daniel Ionașcu, președintele PPU (social-liberal): Există discuții cu oameni care vor să ni se alăture

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a reușit să atragă atenția în ultimele săptămâni prin câteva 'recrutări' de marcă, cum ar fi cele ale parlamentarilor Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu, Teodor Meleșcanu, Doru Căprar sau Andrei Gerea.

Daniel Ionașcu, președintele PPU (social-liberal): Există discuții cu oameni care vor să ni se alăture
19 Iun 2020   •   16:27

Daniel Ionașcu, președintele umaniștilor, afirmă că venirile acestora în partid nu se datorează unor promisiuni, ci strict politicii făcute de partid.

"Nu le promitem nimic! Noi propunem transparent obiectivele politice pe care le considerăm legitime și ne dorim ca cei care vin alături de noi să fie competenți, serioși, puternici. Pe site-ul nostru, ppusl.ro, se poate citi viziunea noastră.

Analizând contextul concret al recentelor înscrieri în PPUSL, cred că putem delimita clar două categorii. Pe de o parte, au venit la noi personalități care aveau deja un trecut umanist. Exemplul cel mai clar este al doamnei deputat Grațiela Gavrilescu, care a activat foarte mult timp în Partidul Umanist din România.

Si domnul deputat Băișanu a inceput politica la umaniști. Pe de altă parte sunt personalități de talia domnului senator Teodor Meleșcanu, care au considerat că doctrina umanistă (social-liberală) este un pas firesc, în perfect acord cu valorile pe care le-au promovat întotdeauna", a afirmat Daniel Ionașcu într-un interviu pentru EVZ.

Acesta spune că venirile în PPU (social-liberal) nu se vor opri aici.

"Nu vă ascund că sunt discuții în acest sens. Creșterea obiectivă a PPUSL din ultimele luni, confirmată de sondajele realizate de mai multe institute, a accentuat vizibilitatea proiectelor noastre. Totodată, în contextul în care anumite grupuri parlamentare s-au dizolvat, sunt inevitabile anumite opțiuni în consecință", a mai declarat Daniel Ionașcu.

×
Subiecte în articol: PPU

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close