Antena 3 CNN Politică Eugen Orlando Teodorovici, nou atac la Marcel Ciolacu: „Noroc că sunt mulți oameni cu vechime în PSD care...”

Eugen Orlando Teodorovici, nou atac la Marcel Ciolacu: „Noroc că sunt mulți oameni cu vechime în PSD care...”

Eugen Teodorovici a lansat un atac la adresa președintelui interimar PSD Marcel Ciolacu. „Ciolacu trebuie să înțeleagă că nici vechimea, nici continuitatea în PSD nu sunt argumente suficiente pentru a demonta un act de lașitate și de trădare”, spune Teodorovici.

Eugen Orlando Teodorovici, nou atac la Marcel Ciolacu: „Noroc că sunt mulți oameni cu vechime în PSD care...”
Sursa foto: Hepta
29 Iun 2020   •   22:25

„Avem acum, în “conducerea” interimară, "modele" de statornicie în imobilitate și inconsecvență‼️

Noroc că sunt mulți oameni cu vechime în PSD care au realizat mult mai mult pentru țară și pentru PSD, așa cum suntem mulți oameni mai noi și mai tineri, fără titlu de membru fondator și fără certificat de revoluționar, care am venit din convingere, demonstrand deja mult mai mult decât au făcut-o vreodată Marcel Ciolacu și alții asemenea‼️

P.S.: Mai este nevoie să-i amintesc lui Marcel echipa care a reușit, în 2012, la Buzau, să obțină victoria în alegeri?”, a scris Eugen Orlando Teodorovici, luni, pe pagina sa de Facebook.

Reacția lui Eugen Orlando Teodorovici vine după ce liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a declarat duminică că este „un pic cam forțat” ca Eugen Teodorovici, venit în PSD de la liberali, să-l acuze pe el, membru fondator PSD, de blat cu liberalii.

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close