Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici, critici dure la adresa lui Marcel Ciolacu. Dacă PSD s-a grăbit să împartă frățește cu PNL....

Eugen Teodorovici, critici dure la adresa lui Marcel Ciolacu. Dacă PSD s-a grăbit să împartă frățește cu PNL....

Eugen Orlando Teodorovici a postat un mesaj pe o rețea social în care judecă actuala conducere interimară a Partidului Social Democrat. ”Dacă actuala conducere interimară a PSD s-a grăbit să împartă frățește cu PNL data alegerilor locale, adică peste două luni, în plină pandemie, de ce nu se grăbește să anunțe și data congresului pentru alegerea unei conduceri legitime a PSD?”, scrie Teodorovici.

Eugen Teodorovici, critici dure la adresa lui Marcel Ciolacu. Dacă PSD s-a grăbit să împartă frățește cu PNL....
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    22 Iul 2020   •   21:49

Dacă actuala conducere interimară a PSD s-a grăbit să împartă frățește cu PNL data alegerilor locale, adică peste două luni, în plină pandemie, de ce nu se grăbește să anunțe și data congresului pentru alegerea unei conduceri legitime a PSD? Măcar LEGAL, zic, căci STATUTAR ... zgândărește oleacă spoiala de reformă aruncată pe fațada principală.

Apropo, alegerile locale și parlamentare nu se organizează online! Nici măcar votul pentru moțiunea de cenzură nu va fi online!, scrie Eugen Teodorovici pe o rețea socială. 

Îmi anunţ candidatura în mod oficial

La jumătatea lunii iulie, Eugen Teodorovici, fost preşedinte executiv al PSD, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului.

”Îmi anunţ candidatura în mod oficial pentru funcţia de preşedinte al PSD”, a anunţat, duminică, Eugen Teodorovici, într-o conferinţă de presă. 

”Îmi depun candidatura în mod personal pentru funcția de președinte, pentru că astăzi statutul, după cum știți, nu prevede o altă formă de competiție internă, iar în situația în care acest lucru se va schimba, categoric voi avea și eu o echipă pe formula pe care CEX-ul o va decide, astfel încât să fie o echipă cu oameni care vor o schimbare, nu doar pentru partid, ci și pentru țară”, a spus Teodorovici.

Teodorovici vrea să ofere o alternativă la ceea ce ”este astăzi PSD”

”Nu este o luptă între mine și alt coleg din partid, nu este competiția mea. Eu vreau să ofer doar o alternativă la ceea ce astăzi este PSD, conducerea sa, pentru că este despre România, este despre PSD, nu despre Teodorovici, nu despre Ciolacu, nu despre competiția între cei doi”, a mai spus Eugen Teodorovici, duminică, în curtea sediului central al PSD.

”PSD nu poate şi nu trebuie să continue în acest mod”

”Nu poţi sta nouă luni în opoziţie şi să nu faci opoziţie, nu poţi da din coadă pe lângă preşedintele Iohannis în timp ce preşedintele Iohannis calcă în picioare PSD. Conducerea de azi a PSD a folosit cele nouă luni de opoziţie ca să stea degeaba”, a mai spus Eugen Teodorovici.

×
Subiecte în articol: Eugen Orlando Teodorovici
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close