Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici: ”Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și paranghelii”

Eugen Teodorovici: ”Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și paranghelii”

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a anunţat că nu va vota legea privind carantina şi izolarea. ”Cât de cinic să fii ca să accepți să sacrifici interesele a milioane de cetățeni români de bună credință, care au respectat cu supunere și răbdare regulile de protejare în fața virusului, în timp ce Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și paranghelii?”

Eugen Teodorovici: ”Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și paranghelii”
Sursa foto: Hepta
11 Iul 2020   •   12:15

”Cât de obedient și cât de vândut poți să fii ca să joci scena asta penibilă a cititorului și reparatorului de legi scrise în silă și batjocură la adresa unor oameni scârbiți deja de atâta prostie, ură și manipulare politică?

Cât de captiv și cât de parșiv poți să devii ca să pretinzi că aperi interesele celor care chiar nu mai înghit minciuna asta de guvern și chiar vor să simtă că drepturile încă le sunt aparate de cineva într-o țară democratică și europeană?

Cât de cinic să fii ca să accepți să sacrifici interesele a milioane de cetățeni români de bună credință, care au respectat cu supunere și răbdare regulile de protejare în fața virusului, în timp ce Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și paranghelii?

Cât poți să mai accepți să taci și să nu faci nimic în numele unui partid întreg?

Cât timp crezi că oamenii aceștia mulți și încă tăcuți și răbdători vor mai putea să aștepte și să suporte umilința și trădarea?

Răspunsul va veni cândva ... și se va revărsa peste toată umilința și trădarea pe care o resimt prea mult și prea intens și din ce în ce mai mulți dintre membrii și susținătorii PSD!

Terminați cu bătaia de joc

Pentru cei (câțiva‼️) care trebuie să înțeleagă: Terminați cu bătaia de joc și cu mimarea opoziției, altfel riscăm să ajungem un partid marginal‼️ Chiar nu realizați că nu vă mai crede nimeni?

Pentru cei (mulți‼️) care trebuie să-i facă pe cei câțiva să înțeleagă: Purtați-vă masca pe gură doar ca să vă protejați, NU ca să tăceți!”, a scris Eugen Orlando Teodorovici, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Eugen Orlando Teodorovici
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close