Antena 3 CNN Politică Fiica ministrului Flutur, printre cei 20 de consilieri ai lui Valerian Vreme

Fiica ministrului Flutur, printre cei 20 de consilieri ai lui Valerian Vreme

Fiica ministrului Flutur, printre cei 20 de consilieri ai lui Valerian Vreme
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Aug 2011   •   13:19

O adevărată pepinieră de beizadele democrat-liberale la Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Comunicaţionale. Ministrul Valerian Vreme, are peste 20 de consilieri personali unul şi unul. Nu neaparat specialişti ci oameni cu părinţi bine poziţionaţi în conducerea PDL.

Cel mai răsuntor nume este cel de Flutur. Fiica acestuia Carmen Cristiana Flutur este fiica prim-vicepreşedintelui PDL Gheorghe Flutur şi totodat preşedinte al CJ Suceava. Ea este consilier la Cabinetul ministrului.

Un alt nume interesant este cel al lui Lucian Banu, şeful Departamentului Juridic din minister. Este fiul deputatului PDL Mihai Banu. Domnia sa a dat concurs pe post ieri pentru a deveni funcţionar public după ce din octombrie 2010 a deţinut funcţia cu delegaţie. De menţionat că a candidat de unul singur la concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Ieri a dat examenul scris şi azi are de susţinut interviul.

Alt nume ar fi cel al lui Sorin Iorguş, manager la RADIOCOM şi consilier personal al ministrului. El este fiul deputatului  PDL Zamfir Iorguş. Potrivit surselor noastre, funcţiea de manager pe care o deţine nu are nici un angajat în subordine şi deci cam fără obiect.

Foarte probabil ca prin organigrama stufoasă a Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale şi ale societăţilor din subordine să mai fie şi alte astfel de nume.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close