Antena 3 CNN Politică Florin Barbu, ministrul Agriculturii: "Vocea fermierilor a fost auzită!"

Florin Barbu, ministrul Agriculturii: "Vocea fermierilor a fost auzită!"

Florin Barbu, ministrul Agriculturii, a anunţat într-o postare pe Facebook că vocea fermierilor români a fost auzită, iar Comisia Europeană "a înțeles că este obligatorie rediscutarea condițiilor din Politica Agricolă Comună".

Florin Barbu, ministrul Agriculturii: "Vocea fermierilor a fost auzită!"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    01 Feb 2024   •   11:41

"Vocea fermierilor a fost auzită și Comisia Europeană a înțeles că este obligatorie rediscutarea condițiilor din Politica Agricolă Comună, care pun reale dificultăți producătorilor agricoli!

Poziția României rămâne neschimbată față de iulie 2023, când am cerut în Consiliul AgriFish prelungirea derogării de la GAEC 8 ( 4% pârloagă) și de la GAEC 7 (rotația culturilor).

Mă bucur că miniștrii agriculturii din 15 state membre s-au alăturat acestui demers inițiat de noi și susțin suspendarea acestor condiții.

Dificultățile fermierilor noștri sunt reale și necesită un răspuns adecvat! Este ceea ce trebuie să înțeleagă toți decidenții!", a scris Florin Barbu într-o postare pe Facebook.

????Vocea fermierilor a fost auzită și Comisia Europeană a înțeles că este obligatorie rediscutarea condițiilor din Politica Agricolă Comună, care pun reale dificultăți producătorilor agricoli! Poziția României rămâne neschimbată față de iulie 2023, când am cerut în Consiliul AgriFish prelungirea derogării de la GAEC 8 ( 4% pârloagă) și de la GAEC 7 (rotația culturilor). Mă bucur că miniștrii agriculturii din 15 state membre s-au alăturat acestui demers inițiat de noi și susțin suspendarea acestor condiții. Dificultățile fermierilor noștri sunt reale și necesită un răspuns adecvat! Este ceea ce trebuie să înțeleagă toți decidenții!

Publicată de Florin Barbu pe Joi, 1 februarie 2024

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close