Antena 3 CNN Politică Florin Cîţu: Opinia lui Boc mă onorează și responsabilizează

Florin Cîţu: Opinia lui Boc mă onorează și responsabilizează

Premierul Florin Cîțu a susținut sâmbăta o conferință depresă unde a reiterat importanța campaniei de vaccinare pentru eradicarea pandemiei. Referitor declaraţiile lui Emil Boc, care a anunțat că îl susține la conducerea PNL, premierul a spus că îl onorează și îl responsabilizează.

Florin Cîţu: Opinia lui Boc mă onorează și responsabilizează
de Claudia Popovici    |    22 Mai 2021   •   13:46

Întrebat dacă va candida la alegerile pentru conducerea PNL, după ce mai mulți lideri ai partidului, printre care și Emil Boc și-au anunțat susținerea, premierul Florin Cîţu a declarat că va discuta despre acest lucru atunci când vom avea un calendar pentru congres.

„Opinia domnului astăzi primar, fost președinte de partid, fost premier, este una care mă onorează și bineînțeles mă responsabilizează, dar vom discuta despre acest lucru atunci când vom avea un calendar pentru congres”, a spus Florin Cîțu.

El a atras atenția că organizarea unui congres depinde de succesul campaniei de vaccinare.

„Dacă PNL vrea să aibă congres anul acesta trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. Toți primarii PNL trebuie să se implice”, a mai spus șeful Guvernului.

Emil Boc: "Cîţu poate duce partidul şi România spre Europa”

„Florin Cîțu a preluat ștafeta de premier și confirmă în fiecare zi. Acesta este avantajul PNL, că are oameni care pot prelua ștafeta și pot merge mai departe. Florin Cîțu este viitorul, din punctul meu de vedere. Voi susține o echipă care să ducă România la nivelul următor. Cîțu are multe argumente care conving că poate duce și partidul și România spre Europa”, a declarat Boc la Digi24.

Referitor la campania de vaccinare şi gestionarea pandemiei, Florin Cîţu a precizat că este nevoie de proceduri clare.

„Pandemia nu a trecut. Am vorbit cu doamna ministru Mihăilă și i-am spus că dacă vom avea nevoie de spitale COVID, să avem un transfer rapid. E nevoie de proceduri clare", a spus Florin Cîțu.

 

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close