Antena 3 CNN Politică Gabriel Oprea: Nu suntem mulţumiţi de bugetul pentru armată dar militarii dau un mesaj de solidaritate

Gabriel Oprea: Nu suntem mulţumiţi de bugetul pentru armată dar militarii dau un mesaj de solidaritate

Gabriel Oprea: Nu suntem mulţumiţi de bugetul pentru armată dar militarii dau un mesaj de solidaritate
Sursa foto: Foto: INTACT Images
26 Noi 2011   •   14:17
Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, a declarat că nu este mulţumit de bugetul pentru anul viitor alocat armatei, dar a adăugat că militarii dau astfel un mesaj de solidaritate, luând în considerare criza economică pe care o traversează România, conform Agerpres.

„Normal că nu suntem mulţumiţi. Am avut în ultima perioadă un buget de avarie, aş putea spune. Noi am cerut 2,38, acesta a fost bugetul asumat de România când a intrat în NATO. Dar vedeţi dumneavoastră posibilităţile României acum. Este vorba şi de o solidaritate a militarilor, în primul rând a lor, care spuneam că reprezintă cea mai bună imagine a României în lume şi ei au copii mici, greutăţi, credite la bănci, dar au dat un mesaj de solidaritate într-o perioadă grea”, a declarat ministrul Apărării.

„E bine că totuşi a crescut puţin şi sunt convins că în momentul în care – spuneam că România este dată ca exemplu în Europa pentru modul cum a gestionat criza – vom avea posibilitatea economică, vom primi bugetul de 2,38, de care avem nevoie să apărăm securitatea naţională a României”, a adăugat Oprea.

Ministrul Apărării a arătat că armata şi ministerul pe care îl conduce şi-au îndeplinit „cu un buget de avarie” misiunea, atât în ţară cât mai ales în teatrele de operaţii.

Preşedinţii UNPR Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu au avut, sâmbãtã, o întâlnire cu peste 1.000 de membri ai partidului din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest.



×
Parteneri
Incendiu într-o hală cu produse petroliere, în Ploieşti
x close