Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: "92% din bugetul pe 2023 al Ministerului Familiei merge către proiecte"

Gabriela Firea: "92% din bugetul pe 2023 al Ministerului Familiei merge către proiecte"

Gabriela Firea susține că 92% din bugetul de 620 de milioane de lei al Ministerului Familiei pentru anul 2023 merge către proiecte și doar circa 8% către funcționarea ministerului și a instituțiilor subordonate.

Gabriela Firea: "92% din bugetul pe 2023 al Ministerului Familiei merge către proiecte"
Sursa foto: Facebook/ Gabriela Firea
de Mia Lungu    |    13 Dec 2022   •   21:05

Ministrul Familiei Gabriela Firea a anunțat în această seară că bugetul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse din 2023 a primit aviz pozitiv din partea Comisiei de Buget din Parlamentul României.

Gabriela Firea susține că a explicat punct cu punct cum se împart cele peste 620 milioane de lei pentru copiii, tinerii și familiile din România. 

Ea spune că, în 2023, o mare parte din buget va merge către programul de creștere a natalității, programele de creditare cu garanția statului și dobândă subvenționată, realizarea celor 150 de centre de zi pentru copii sau către înființarea direcțiilor de familie și tineret. 

"Concret, din bugetul estimat la peste 620 de milioane de lei, aproape 92% merge către proiecte și doar circa 8% către funcționarea ministerului și a instituțiilor subordonate", a precizat ministrul Familiei.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close