Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea: Piețele vor putea funcționa și în spații închise!

Gabriela Firea: Piețele vor putea funcționa și în spații închise!

Gabriela Firea a anunțat marți că, la propunerea PSD, Camera Deputaților a decis ca piețele agroalimentare să poată funcționa chiar și în spațiile închise: "Chiar dacă hotărârea de guvern prevede contrariul, deputații au stabilit prin vot că, pe durata stării de alertă, piețele pot funcționa și în spațiile închise."

Gabriela Firea: Piețele vor putea funcționa și în spații închise!
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    10 Noi 2020   •   21:30

Gabriela Firea a declarat, marți, că Partidul Social Democrat încearcă să "corecteze aberațiile guvernanților", făcând referirea la măsură închiderii piețelor organizate în spații acoperite, măsură luată săptămâna trecută de Guvernul Orban și care a intrat în vigoare luni.

Într-o postare făcută pe pagina de Facebook, această a anunțat că PSD a votat în Camera Deputaților redeschiderea piețelor pe perioada stării de alertă.

"Colegii mei au corectat azi în Parlament aberațiile guvernanților: piețele vor putea funcționa și în spații închise! 

La propunerea PSD, Camera Deputaților a decis ca piețele agroalimentare să poată funcționa chiar și în spațiile închise, firește, cu respectarea restricțiilor referitoare la distanţarea socială şi a măsurilor de protecţie sanitară.

Chiar dacă hotărârea de guvern prevede contrariul, deputații au stabilit prin vot că, pe durata stării de alertă, piețele pot funcționa și în spațiile închise. 
Măsura va putea fi aplicată după ce este promulgată de președinte, dacă nu este contestată la Curtea Constituțională."

Colegii mei au corectat azi în Parlament aberațiile guvernanților : piețele vor putea funcționa și în spații închise!...

Posted by Gabriela Firea on Tuesday, 10 November 2020

 

Fostul Primar al Capitalei, a avut o reacție dura și săptămâna trecută, imediat după anunțarea măsurii în cauză: "Au arătat cum gândesc: duşmănos faţă de români"

“Orban si Tataru au dat acest ordin! Si nimeni de langa ei nu le explica faptul ca dau o lovitura îngrozitoare capitalului romanesc! Cetateanului roman! Tarii intregi! Nu testeaza, nu izoleaza persoanele pozitive, dar iau masuri dure fata de populatie!

Taranul român traieste vremuri grele, sub guvernarea PNL. La fel si oraseanul, care va plati mai mult pentru hrana zilnica”, spunea atunci fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close