Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Gheorghe Funar, la urnă în costum popular: Am votat pentru un preşedinte care să realizeze unirea tuturor românilor

Gheorghe Funar, la urnă în costum popular: Am votat pentru un preşedinte care să realizeze unirea tuturor românilor

Gheorghe Funar, la urnă în costum popular: Am votat pentru un preşedinte care să realizeze unirea tuturor românilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    02 Noi 2014   •   08:39
Candidatul independent la Preşedinţie Gheorghe Funar a votat, duminică dimineaţă, la ora 7.00, el venind la secţia de votare îmbrăcat în costum popular şi având în piept o cocardă tricoloră.
 
Gheorghe Funar a declarat că a votat la alegerile de duminică pentru un preşedinte de ţară român, ortodox, cu frica lui Dumnezeu, iubitor de neam, care e dispus să se sacrifice pentru binele ţării.
 
Independentul Gheorghe Funar a spus că anticipează o participare "de cel puţin 80% la vot".
 
"Eu sunt convins că vor fi foarte mulţi români la vot. Eu anticipez o participare de cel puţin 80%. Au ocazia fraţii români din ţara-mamă şi de pretutindeni să-şi decidă soarta şi am convingerea că bunul Dumnezeu îi va lumina şi astăzi se vor prezenta la vot. Au dintre candidaţi pe cine să aleagă", a declarat Funar, potrivit Agerpres.
 
El a adăugat că a venit să voteze pentru "un preşedinte care împreună cu poporul român va reuşi să realizeze unirea tuturor românilor".
 
Funar a fost primul alegător care a votat la secţia deschisă la Liceul Ion Luca Caragiale din Bucureşti, dar şi primul dintre candidaţi care şi-a exprimat dreptul la urne. 
 
El a venit îmbrăcat în costum popular, fiind însoţit de patru tineri, îmbrăcaţi şi ei în costume populare.
 

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close