Antena 3 Politică Mesajul ambasadorului SUA la Bucureşti despre nominalizarea premierului

Mesajul ambasadorului SUA la Bucureşti despre nominalizarea premierului

de S.T.    |    14 Dec 2016   •   20:14
Mesajul ambasadorului SUA la Bucureşti despre nominalizarea premierului
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a afirmat, miercuri seară, că alegerile parlamentare din România au fost bine organizate, precizând că responsabilitatea nominalizării unui premier îi revine preşedintelui Klaus Iohannis.

„Cred că alegerile au fost foarte bine organizate. Felicit autorităţile pentru organizarea cu succes a scrutinului şi pe românii care au votat”, a spus Klemm, la finalul Serii Anuale a Corpului Diplomatic, desfăşurate la Palatul Regal din Capitală.

În ceea ce priveşte o eventuală nominalizare în funcţia de premier a unei persoane cu probleme penale, ambasadorul american a arătat că responsabilitatea în cazul numirii unui prim-ministru revine şefului statului.

„Este acum responsabilitatea preşedintelui Iohannis. Îl susţin întru totul în munca grea pe care o are înainte. Cred că a creat condiţiile potrivite pentru a face o alegere grozavă pentru România”, a mai spus ambasadorul SUA.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close