Antena 3 CNN Politică "Ieri i-au spus dezbracă-te, azi i-au zis îmbracă-te!" Kelemen Hunor, despre relaţia lui Mircea Geoană cu PSD

"Ieri i-au spus dezbracă-te, azi i-au zis îmbracă-te!" Kelemen Hunor, despre relaţia lui Mircea Geoană cu PSD

"Ieri i-au spus dezbracă-te, azi i-au zis îmbracă-te!" Kelemen Hunor, despre relaţia lui Mircea Geoană cu PSD
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Noi 2011   •   10:06

"Ieri i-au spus dezbracă-te, azi i-au zis îmbracă-te". Aşa caracterizează liderul UDMRm Kelemen Hunor, relaţia actuală dintre Mircea Geoană şi PSD. Oricum, Uniunea a pregătit un candidat pentru postul de preşedinte al Senatului, în cazul în care PSD va reuşi să îl convingă pe Mircea Geoană să se retragă. Între timp, Geoană se bucură de întreaga susţinere în Dăbuleniul natal şi în PSD Dolj.

Liderii  organizaţiilor PSD din ţară nu au fost consultaţi cu privire la o eventuală schimbare a lui Mircea Geoană, dar unii dintre ei cred că ar fi o soluţie bună. Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, de exemplu crede că Geoană ar fi trebuit să se retragă încă de când a pierdut lupta pentru functia de presedinte al ţării.

Mircea Geoană are în schimb susţinători în organizaţia de la Dăbuleni, cu ajutorul căreia a ajuns senator.

Liderii PSD nu au reuşit să-l convingă pe Mircea Geoană să accepte rocada cu Titus Corlăţean pentru şefia Senatului. În cazul în care Geoană ar fi convocat, înlocuitorul său va trebui să fie votat de plen.






×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close