Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, invitat voalat să plece din ședința de Guvern

Klaus Iohannis, invitat voalat să plece din ședința de Guvern

Klaus Iohannis, invitat voalat să plece din ședința de Guvern
20 Dec 2018   •   15:58

Președintele Klaus Iohannis a fost voalat invitat să plece din ședința de guvern de premierul Viorica Dăncilă, pe finalul părții în care a fost prezentă și presa. Practic după ce șeful statului a anunțat că participă la ședință pe teme de apărare, ordine publică și politică externă, premierul Dăncilă a anunțat că ședința de guvern va avea două părți, una pe temele enunțate de Iohannis și alta pe teme ce țin de actele normative internă.

Cu alte cuvinte, la cea de-a doua parte, Iohannis nu ar mai avea de ce să fie prezent.

„Vă mulțumesc pentru participare, la sfârșitul ședinței de Guvern, purtătorul de cuvânt va detalia actele normative pe care le vom adopta în cadrul ședinței de astăzi. Ședința va avea loc în două etape, o primă etapă în care vom face referire la trei domenii: politică externă părare și ordine publică și a doua etapă care cuprinde actele normative din domeniul economic”, a spus Viorica Dăncilă. 

Citește și: Klaus Iohannis a venit la ședința de Guvern: Prezența Președintelui nu poate fi îngrădită sau limitată

Iohannis anunțase încă din zilele precedente că va participa la ședințele de Guvern pentru a preveni o posibilă adoptare a unei ordonanțe de urgență pentru amnistie și grațiere.

Citește și: Dăncilă, răspuns pentru Iohannis: O să vă invit la ședințele de Guvern dacă voi considera necesară participarea dumneavoastră!

Citește și: Klaus Iohannis: Voi merge la ședințele de Guvern

×
Subiecte în articol: Iohannis sedinta guvern Klaus Iohannis
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close