Antena 3 CNN Politică PSD: Klaus Iohannis este perfect paralel cu viața semenilor săi

PSD: Klaus Iohannis este perfect paralel cu viața semenilor săi

Klaus Iohannis este perfect paralel cu viața semenilor săi precum schiurile sale ultimul răcnet, în timpul ultimei coborâri, la Păltiniș, transmite Partidul Social Democrat.

PSD: Klaus Iohannis este perfect paralel cu viața semenilor săi
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    30 Ian 2021   •   16:35

”Bilanțul tragediei de la “Matei Balș” crește, din păcate, iar președintele Iohannis este solidar cu victimele și familiile lor de pe pârtia de schi!

Cei 6 ani de mandat ne arată, de fapt, cum schiorul prezidențial tot face slalom printre promisiuni cu “reforma” în Sănătate, Educație sau Administrație Publică și “urmărește cu îngrijorare” dramele românilor câteva minute, ocazional, prin declarații televizate.

În rest, Klaus Iohannis este perfect paralel cu viața semenilor săi precum schiurile sale ultimul răcnet, în timpul ultimei coborâri, la Păltiniș!”, este mesajul transmis sâmbătă de Partidul Social Democrat.

Klaus Iohannis, filmat la schi pe pârtia de la Păltiniş la o zi după tragedia de la Institutul Matei Balş

Preşedintele Klaus Iohannis a fost filmat la schi, sâmbătă, pe pârtia de la Păltiniş, la numai o zi de la tragedia de la Institutul Matei Balş din Capitală, acolo unde şase oameni au murit într-un incendiu devastator.

Klaus Iohannis a fost surprins în timp ce cobora pârtia de la Păltiniş (Sibiu).

"Cameraman: Cum e la schi, domnule preşedinte?

Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi

Cameraman: Cum e zăpada la Păltiniş?

Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!", a fost dialogul pe care cameramanul l-a avut cu preşedintele.

Excursia preşedintelui vine la numai o zi de la incendiul tragic din Bucureşti, de la Institutul Matei Balş, acolo unde şase pacienţi bolnavi de COVID-19 au murit din cauza fumului şi a flăcărilor.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close