Antena 3 CNN Politică Lucian Romaşcanu, mesaj după asasinarea lui Shinzo Abe, fostul premier al Japoniei: "Lumea se află la un moment de cotitură"

Lucian Romaşcanu, mesaj după asasinarea lui Shinzo Abe, fostul premier al Japoniei: "Lumea se află la un moment de cotitură"

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii, a transmis un mesaj, după asasinarea lui Shinzo Abe, fostul premier al Japoniei.

Lucian Romaşcanu, mesaj după asasinarea lui Shinzo Abe, fostul premier al Japoniei: "Lumea se află la un moment de cotitură"
Sursa foto: Facebook | Lucian Romaşcanu
de Alin Tarnovschi    |    08 Iul 2022   •   15:14

"Dacă mai aveam îndoieli, astăzi au dispărut...Lumea se află la un moment de cotitură, vești proaste ne inundă zilnic, orice ancoră de liniște și normalitate dispare.

O asemenea ancoră este (era..) Japonia, cu solidaritatea sa, cu respectul unora față de ceilalți, cu respectul față de cei pe care și-i aleg să le conducă țara.

Astăzi Japonia s-a cutremurat la vestea asasinatului lui Shinzo Abe, primul ministru al Japoniei cu cel mai lung mandat din istorie.

Am avut plăcerea și onoarea să-l însoțesc pe Shinzo Abe la vizita lui în România, în ianuarie 2018, în calitatea mea de membru al guvernului de atunci. De asemenea, am inaugurat împreună cu soția domniei sale, doamna Akie Abe, Camera de Ceai de la Muzeul National de Artă al României.

Odihnească-se în pace! Condoleanțe poporului japonez", a scris Lucian Romaşcanu, într-o postare pe Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Lucian Romașcanu Shinzo Abe
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close