Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Vor fi organizate alegeri preliminare în PSD pentru desemnarea candidatului la președinție

Marcel Ciolacu: Vor fi organizate alegeri preliminare în PSD pentru desemnarea candidatului la președinție

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat după reuniunea de vineri a Biroului Permanent Național, că PSD va alege în curând candidatul la președinție. „Am făcut o ruptură clară între președintele partidului și candidat”.

Marcel Ciolacu: Vor fi organizate alegeri preliminare în PSD pentru desemnarea candidatului la președinție
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    12 Mar 2021   •   15:11

„O să facem modificare la statut în acest sens. Vor fi alegeri preliminare în interiorul partidului pentru candidatul la la președinție, cu alte cuvinte am făcut o ruptură clară între președintele partidului și candidat, astfel încât toți primarii, și cei de la Brașov, cei care aspiră să vină în fața lor și să fie votați”, a declarat Ciolacu după reuniunea Biroului Permanent Național, la Sâmbăta de Sus, județul Brașov.

Întrebat dacă Gabriela Firea este unul dintre cei care aspiră la poziția de candidat, Marcel Ciolacu a spus: „Nu am avut discuții cu absolut nici un coleg. Nici măcar eu cu mine”.

Macel Ciolacu: Singurul partid de stânga din România este Partidul Social Democrat

Simplu fapt că scheletul ProRomânia a fost făcut pe oameni care au plecat din PSD nu înseamnă că a legiferat ca un partid de stânga, spune Marcel Ciolacu, în replică la declarațiile lui Vasile Dîncu despre înființarea unei platforme de stânga, inclusiv cu partidul condus de Victor Ponta.

„Nu am purtat nicio discuție, dar am o părere puțin diferită față de cea a dlui Dîncu - faptul că singurul partid de stânga din România este Partidul Social Democrat. De altfel, este singurul partid care face parte din familia internațională socialistă.

Simplu fapt că scheletul ProRomânia a fost făcut pe oameni care au plecat din PSD nu înseamnă că ProRomânia s-a legiferat ca un partid de stânga”, spune Marcel Ciolacu.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close