Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Nu ştiu ce consilieri are domnul Ponta, dar ar trebui să-i spună să mai ia şi pauze

Mircea Badea: Nu ştiu ce consilieri are domnul Ponta, dar ar trebui să-i spună să mai ia şi pauze

Mircea Badea: Nu ştiu ce consilieri are domnul Ponta, dar ar trebui să-i spună să mai ia şi pauze
de M.T.    |    30 Mai 2014   •   12:51

În cadrul ediţiei de joi a emisiunii "În gura presei", Mircea Badea a comentat o serie de declaraţii făcute de premierul Victor Ponta.

Realizatorul emisiunii s-a arătat suprins de faptul că Ponta a dezvăluit că, la alegerile prezidenţiale din 2009, a preferat să-l voteze pe Crin Antonescu, deşi era purtătorul de cuvânt al lui Mircea Geoană.

„Ce cauţi purtător de cuvânt în campania unuia în care nu crezi? E o chestiune de logică imediată şi implacabilă. Dacă tu eşti purtătorul de cuvânt al unui candidat şi votezi un alt candidat, înseamnă că nu crezi ce spui despre candidatul pe care nu-l votezi”, a spus Mircea Badea.

„Asta e mult mai tare decât aia cu barca. Încă două d-astea şi problema e rezolvată. Nu ştiu ce consilieri are domnul Ponta, dar aceşti consilieri ar trebui să-i spună să mai ia şi pauze. Pentru că dacă un om depăşeşte 6 ore pe zi în direct la televizor, în scurtă vreme nu mai are cu ce să vină interesant”, a adăugat realizatorul.

„Ceea ce spune domnul Ponta este foarte grav. Poate i s-a părut interesant, poate i s-a părut că-i cool, dar sigur, sigur e foarte greşit”, a concluzionat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Victor Ponta În gura presei
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close