Antena 3 CNN Politică Oana Stancu: Reţinerea lui Videanu nu mai are niciun sens. Banii trebuie recuperaţi

Oana Stancu: Reţinerea lui Videanu nu mai are niciun sens. Banii trebuie recuperaţi

Oana Stancu: Reţinerea lui Videanu nu mai are niciun sens. Banii trebuie recuperaţi
Sursa foto: Foto: VideoNews
29 Ian 2015   •   19:49
Jurnalistul Oana Stancu a explicat că reţinerea lui Adriean Videanu nu mai are nici un sens în acest moment dar şi că acest moment stă probă a faptului că şi DNA şi DIICOT au fost blocate până acum din a-şi face treaba. 
 
"Reţinerea acum a lui Videanu nu ar avea nicio noimă câtă vreme acest dosar a început de la începutul lui 2012, cu vore 40 de persoane. Reţinerea lui acum este proba că DNA a fost cu botniţă până acum. Nu numai DIICOT-ul lui Bica, dar şi DNA-ul. Acum fac lucrurile acestea cu speranţa că Videanu va turna şi el pe alţii, ca Sandu. Ceea ce nu ar fi un lucru rău."
 
Oana Stancu a explicat că, pe lângă reţineri, este foarte important de urmărit cum va recuperea statul prejudiciile despre care se vorbeşte.  
 
"Lucrul esenţial în această speţă este că este vorba despre bani foarte mulţi care trebuie recuperaţi pentru bugetul statului. UIdrea, Videanu, Sandu, Cocoş se pot duce în închisoare 100 de ani, dar banii trebuie recuperaţi. Vorbim despre o chestie usturătoare pentru populaţie. Că a dat Videanu discount pentru prietenul său de la Interagro e una. În timp ce ei făceau discounturi, România importa gaz rusesc la cel mai mare preţ din jurul nostru, eu urlam pe la televizor, domnul Iancu urla şi dânsul prin Parlament şi pe la televizor. Reţinerea lui nu mai are niciun sens, pentru că nu mai poate influenţa martori. Ci ca să spună lucruri. Cred că despre asta e vorba."
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close