Antena 3 CNN Politică Orban, atac fără precedent la Florin Cîțu. Îl compară pe premier cu Traian Băsescu

Orban, atac fără precedent la Florin Cîțu. Îl compară pe premier cu Traian Băsescu

Ludovic Orban a lansat, joi, un atac în rafală la adresa lui Florin Cîțu. Potrivit liderului liberal, există o nemulțumire profundă la adresa PNL, în special față de premier, care are un grad de respingere comparabil cu cel al lui Băsescu după ce a anunțat tăierea pensiilor și salariilor, spune Ludovic Orban.

Orban, atac fără precedent la Florin Cîțu. Îl compară pe premier cu Traian Băsescu
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    16 Sep 2021   •   21:09

„În primele șase luni ale anului PNL a fost constant în jur de 27%. După data de 1 iunie, când premierul s-a hotărât să candideze la președinția partidului, pur și simplu a început o nebunie. La ora actuală suntem într-o situație dificilă, există o nemulțumire profundă, în special față de persoana premierului - un grad de respingere uriaș de aproape 64%.

E comparabil cu gradul de respingere pe care îl avea Băsescu după ce a anunțat tăierea pensiilor și salariilor. Este, pur și simpu, un val împotriva noastră”, a afirmat Ludovic Orban, în timpul prezentării moțiunii sale în fața membrilor PNL Caraș Severin.

Liderul PNL nu i-a iertat nici pe susținătorii lui Florin Cîțu.

„Dacă deschideți contul de Facebook și postați ceva sau vă uitați pe comentariile, în special ale echipei câștigătoare.... Numai că vă previn să luați calmante să nu vă îmbolnăviți. Suntem într-o situație foarte dificilă care a culminat cu o criză provocată de decizii luate fără consultarea partidului și președintelui PNL. (...) Astăzi, din păcate, am început să ne facem de râs, pentru că o parte dintre colegii mei, fără acordul meu, ca să-l țină în viață pe Cîțu, au făcut înțelegere cu PSD și blochează moțiunea de cenzură, încălcând grav Constituția”, le-a spus Orban liberalilor prezenți, potrivit Mediafax.

Congresul PNL are loc pe 25 septembrie, iar la președinția formațiunii și-au depus cadidatura Ludovic Orban și Florin Cîțu.

×
Parteneri
Polițele RCA Euroins expiră peste 90 de zile
x close