Antena 3 CNN Politică Paul Stănescu, despre rocada guvernamentală în care Marcel Ciolacu devine premier: ”Dacă nu se va întâmpla acest lucru, vom avea alegeri anticipate”

Paul Stănescu, despre rocada guvernamentală în care Marcel Ciolacu devine premier: ”Dacă nu se va întâmpla acest lucru, vom avea alegeri anticipate”

Secretarul general al Partidului Social Democrat (PSD), Paul Stănescu, a dat asigurări, vineri la Vaslui, că la sfârşitul lunii mai preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, va fi numit premier.

Paul Stănescu, despre rocada guvernamentală în care Marcel Ciolacu devine premier: ”Dacă nu se va întâmpla acest lucru, vom avea alegeri anticipate”
Sursa foto: captură Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Ian 2023   •   21:35

Paul Stănescu a afirmat vineri că dacă Marcel Ciolacu nu devine premier, în România vor avea loc alegeri anticipate.

"Dacă mai aveți dubii, să nu mai aveți, pentru că președintele nostru, Marcel Ciolacu, la sfârșitul lui mai va fi prim-ministrul României. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, sigur că vom avea alegeri anticipate. În rest, sunt discuții la ministere, sper să le rezolvăm, să rezolvăm în primul rând pentru țară, nu neapărat pentru un partid sau pentru altul", a menționat Paul Stănescu.

De asemenea, în ceea ce privește anul 2024, pe care Stănescu l-a denumit ”cel mai greu an”, partidul PSD și-a propus să câștige ”alegerile din fiecare județ din țară pe primul loc”.

”Ne-am propus acest lucru. Sunt convins că la Vaslui nu va mai fi așa de greu. Eu am mare încredere în prietenul meu Mitică Buzatu și în echipă îl avem și pe conducere de la Vaslui. Sunt convins că veți avea un rezultat bun și la europarlamentare (alegeri, n.r.) și la locale și la parlamentare și la prezidențiale”, a adăugat secretarul general PSD.

Citește și: Marcel Ciolacu, apel către membrii coaliției de guvernare: ”Să ne facem treaba cel puțin la nivelul de până acum”

Paul Stănescu a participat alături de Marcel Ciolacu la Conferința Județeană a PSD Vaslui, în cadrul căreia mai mulți delegați au întrebat dacă acordul semnat cu partenerii de guvernare va fi respectat.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close