Antena 3 CNN Politică Ce se ascunde în seiful de 500 de kilograme din Ministerul Agriculturii. Dezvăluirea făcută de Petre Daea

Ce se ascunde în seiful de 500 de kilograme din Ministerul Agriculturii. Dezvăluirea făcută de Petre Daea

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a dezvăluit într-un interviu acordat Antena 3 CNN că în Ministerul Agriculturii se află un seif uriaş.

Ce se ascunde în seiful de 500 de kilograme din Ministerul Agriculturii. Dezvăluirea făcută de Petre Daea
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Ian 2023   •   23:38

Petre Daea spune că în 2019, la plecarea sa din Ministerul Agriculturii, a lăsat sub cheie activitatea concretă pe care a desfășurat-o. Din nefericire, ministrul care i-a luat locul n-a deschis seiful care ascundea realizările, proiectele şi programele din agricultura românească, spune Petre Daea.

"M-am gândit în momentul acesta la ce am lăsat în 2019. Şi am lăsat într-un seif de 500 de kilograme tot ceea ce s-a împlinit până la momentul respectiv, atât din punct de vedere al colaborării cu structurile europene și cu realizările pe care le-am avut în momentul în care am deținut președinția Consiliului Uniunii Europene, cât și proiecte și programele din România rugându-l pe ministrul de atunci să le continue.

Și din nefericire, n-a deschis seiful, înseamnă că l-a uitat din momentul în care a pierdut și cheia", a spus Petre Daea la Antena 3 CNN.

Petre Daea, ministrul Agriculturii: "Eu sunt ca panoul fotovoltaic. Sunt unii care s-au născut obosiţi"

"I-am lăsat un ordin de ministru în care nu putea să desigileze acel seif decât prin ordin de ministru, că am zis să păstreze în memoria instituțională ce trebuie.

Din nefericire, a stat timpul acolo, din nefericire doi ani de zile într-un sector extrem de important, cum este acesta al irigațiilor, nu s-a făcut mare lucru, ba dimpotrivă. Unele obiective s-au oprit", a mai spus ministrul.


 

×
Subiecte în articol: seif Ministerul Agriculturii petre daea
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close