Antena 3 CNN Politică PNL condamnă comportamentul agresiv al parlamentarilor AUR de la dezbaterea privind legea offshore

PNL condamnă comportamentul agresiv al parlamentarilor AUR de la dezbaterea privind legea offshore

"Cu cât se elimină dependența de gazul rusesc, cu atât comportamentul AUR e mai deplasată", spun liberalii din Camera Deputaţilor care au anunţat că vor depune sesizare pentru sancționarea parlamentarilor AUR.

PNL condamnă comportamentul agresiv al parlamentarilor AUR de la dezbaterea privind legea offshore
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    17 Mai 2022   •   16:21

"Partidul Național Liberal nu tolerează comportamentul reprobabil al parlamentarilor AUR, partidul care pare că are agenda conectată la Kremlin.

De aceea, grupul PNL din Camera Deputaților va depune sesizare pentru sancționarea parlamentarilor AUR care au recidivat în comportament indecent și inadecvat unei ședințe de comisie parlamentară, în timpul dezbaterii la Legea offshore, cea care va debloca investițiile în Marea Neagră și va elimina dependența de gazul rusesc.

Conform Regulamentului Camerei Deputaților, utilizarea violenței fizice constând în gesturi agresive ori a violenței verbale constând în injurii, invective sau calomnie la adresa unui alt parlamentar este interzisă în plen și în ședințele comisiilor de specialitate.

Amintim că Regulamentul Camerei Deputaților a fost modificat în urma unui alt episod de violență fizică și verbală a liderilor AUR. AUR nu pierde nicio ocazie să puncteze pe agenda lui Putin, cu atât mai mult astăzi, când Parlamentul grăbește aprobarea Legii offshore, cea care va reda independența energetică României.

Nu putem tolera comportamentul AUR care a urmărit intimidarea celor prezenți. Condamnăm violența în toate formele ei, cu atât mai mult cu cât astăzi AUR a atacat inclusiv reprezentanții companiilor private prezente la dezbateri", se arată în comunicatul emis de PNL. 

×
Subiecte în articol: PNL legea offshore aur
Parteneri
Imaginile momentului: Cade grindină în România!
x close