Antena 3 CNN Politică Ponta: Băsescu pune pile pentru sponsorii săi

Ponta: Băsescu pune pile pentru sponsorii săi

Ponta: Băsescu pune pile pentru sponsorii săi
de M.T.    |    21 Aug 2013   •   14:53

Traian Băsescu ar încerca să îşi promoveze sponsorii prin acţiunile şi declaraţiile de astăzi, consideră premierul Victor Ponta.

Acesta şi-a încurajat miniştrii să lupte cu baronii locali care îi sponsorizează campaniile preşedintelui şi să ia decizii pentru toţi agricultorii, nu numai pentru unii dintre ei.

Premierul consideră că Traian Băsescu „pune pile" permanent, în privat şi în public, pentru sponsorii săi, marii baroni din agricultură, ceea ce denotă interese mescjine şi ilegale.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Fundulea, că Guvernul are „o mare responsabilitate în sabotarea agricultorului român anul acesta", el menţionând că îi este cunoscut faptul că, deşi producţia este mare, producătorii nu pot beneficia de certificatele de depozit.

„Anul trecut am avut un an agricol destul de prost, iar anul acesta, cu o producţie foarte mare, cel puţin la grâu, secară, orz, rapiţă, agricultorii vor încasa urmare a lipsei certificatelor de depozit cel mult cât au încasat anul trecut, într-un an foarte prost. Deci mi se pare strigător la cer", a afirmat Băsescu, în discursul rostit cu ocazia participării la "Ziua Cercetării Procera".

„Ar fi fost cu totul alta capacitatea de negociere a producătorilor agricoli români dacă Guvernul nu ar fi desfiinţat certificatele de depozit", a mai susţinut Băsescu.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close