Antena 3 CNN Politică Ponta: În timp ce tăia pensiile şi salariile românilor, Băsescu lua teren la Nana

Ponta: În timp ce tăia pensiile şi salariile românilor, Băsescu lua teren la Nana

Ponta: În timp ce tăia pensiile şi salariile românilor, Băsescu lua teren la Nana
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Mai 2014   •   17:54
Victor Ponta a amintit, în timpul unui discurs susţinut la Călăraşi, că în urmă cu patru ani Traian Băsescu a tăiat pensiile şi salariile românilor. În aceeaşi perioadă, a mai spus Ponta, Băsescu lua terenuri la Nana.

Exact în urmă cu 4 ani, Traian Băsescu şi Emil Boc au tăiat pensiile românilor, au tăiat salariile profesorilor, medicilor, pompierilor, poliţiştilor. Exact în urmă cu doi ani, după ce Parlamentul a votat Guvernul USL, am adoptat ordonanţa de urgenţă prin care am dat oamenilor înapoi pensiile şi salariile pe care le-a tăiat Traian Băsescu. Eu pentru asta sunt foarte mândru şi vreau să spun locuitorilor din Călăraşi şi locuitorilor din toată ţara că, cât timp voi fi prim-ministru sau poate preşedinte, în România nu se vor mai tăia pensiile şi salariile”, a declarat Victor Ponta.

Vreau să vă aduc aminte, în timp ce se tăiau pensiile şi salariile oamenilor, ce făcea Băsescu: îşi lua Nana, pentru el sau pentru doamna Udrea, nu ne-am lămurit. Şi vreau să vă spun un lucru pe care foarte puţini îl ştiu: pensia medie din Călăraşi este una dintre cele mai mici pensii din toată ţară, puţin peste 100 de euro. Ştiţi cât dă Băsescu, în fiecare lună, la bancă rata pentru Nana? 5.000 de euro, 6.000 de euro. Adică pensia a 50 de pensionari. După ce a tăiat pensiile şi salariile, ştiţi pe ce a dat doamna Udrea bani, în judeţul Călăraşi, la Nana? Pentru parcuri în comuna Nana. Avea nevoie şi de parc. Nu avea suficiente la Cotroceni”, a adăugat Victor Ponta.

Discursul lui Victor Ponta a fost difuzat în emisiunea 100 de Minute de la Antena 3.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close