Antena 3 CNN Politică Ponta: PSD susţine depolitizarea SRR şi SRTV. Boc s-ar putea să se razgândească peste o lună

Ponta: PSD susţine depolitizarea SRR şi SRTV. Boc s-ar putea să se razgândească peste o lună

Ponta: PSD susţine depolitizarea SRR şi SRTV. Boc s-ar putea să se razgândească peste o lună
Sursa foto: Victor Ponta
09 Apr 2010   •   15:36

Parlamentarii social-democraţi vor susţine o lege care să depolitizeze societăţile publice de radio şi televiziune, cu condiţia ca anunţul făcut de premierul Emil Boc să nu fie demagogic şi populist, a a declarat preşedintele PSD, Victor Ponta. Liderul social-democrat şi-a manifestat nsă sceptiocismulu la adresa seriozităţii ofertei omologului său democrat-liberal, sugerând că Boc s-ar putea răzgândi peste o lună cu privire la procesul de depolizitare a conducerii presei de stat.
"Sper că Emil Boc nu este şi de data asta demagog şi populist. Cred că peste o lună va veni cu un anunţ invers, pentru că este deja cunoscut ca omul care s-a contrazis de cele mai multe ori. De fiecare dată când a spus ceva nu a avut nicio legătură cu ce a gândit", a susţinut preşedintele PSD.
Preşedintele PDL, Emil Boc, a anunţat, vineri, că a discutat cu partenerii de coaliţie pentru a fi modernizată legea aflată în Senat astfel încât instituţiile publice de radio şi televiziune să fie scoase "de sub cupola politică".
El le-a comunicat delegaţilor la Consiliul Naţional de Coordonare al PDL că nu trebuie uitate lucrurile pe care acest partid le-a promis atunci când se afla în opoziţie, reamintind că democrat-liberalii nu şi-au desemnat atunci reprezentanţi în consiliile de administraţie ale TVR şi SRR, acuzând mecanismul de politizare a radioului şi televiziunii.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PSD Victor Ponta conducere SRTV Boc lege
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close