Antena 3 Politică PPU (social-liberal) vrea propriile grupuri parlamentare

PPU (social-liberal) vrea propriile grupuri parlamentare

de Georgiana Adam    |    18 Mai 2021   •   13:54
PPU (social-liberal) vrea propriile grupuri parlamentare

Biroul Executiv al PPU (social-liberal) a anunțat adoptarea oficială a unei decizii pentru inițierea demersurilor în vederea constituirii propriilor grupuri parlamentare în Camera Deputaților și Senat.

Pentru constituirea acestora este nevoie de cel puțin 10 membri, la Cameră, respectiv la Senat.

Anunțul a fost făcut într-un comunicat de presă și vine după ce, recent, umaniștii și-au fixat obiectivul pentru alegerile viitoare – obținerea unui procent de 10% din voturi.

Pe agenda politică a PPU (social-liberal) se regăsesc mai multe proiecte legislative importante, aflate în diverse etape în Parlament, așa cum este proiectul Legii privind achiziționarea produselor alimentare din producție autohtonă, aflat pe agenda Comisiei pentru industrii și servicii.

"Este un proiect prin care susținem producătorii, fermierii și procesatorii români, în contextul unei crize agricole și alimentare previzibile la nivel mondial și al necesității asigurării unei alimentații sănătoase și variate a populației, în perioada post-pandemie", transmit umaniștii în comunicatul de presă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
PPU
Parteneri
x close