Antena 3 CNN Politică Priorităţile viitorului guvern: salariile bugetarilor şi pensiile. Astăzi Ponta va anunţa lista miniştrilor

Priorităţile viitorului guvern: salariile bugetarilor şi pensiile. Astăzi Ponta va anunţa lista miniştrilor

Priorităţile viitorului guvern: salariile bugetarilor şi pensiile. Astăzi Ponta va anunţa lista miniştrilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
de O.P.    |    01 Mai 2012   •   05:45
Victor Ponta va anunţa astăzi lista miniştrilor care ar putea guverna România din 7 mai, daca parlamentarii vor da votul de învestitură. Premierul desemnat a discutat pentru prima oară în noua sa calitate cu delegaţia FMI. Prioritare vor fi salariile bugetarilor şi pensiilor, susţine Ponta.

Guvernul condus de Victor Ponta va avea 20 de membri aleşi din rândul USL. Singurul ministru confirmat este preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, care va ocupa portofoliul de la agricultură. Învestirea se va desfăşura rapid, pentru a transmite un mesaj de stabilitate. Ponta doreşte ca reprezentanţii FMI să poată pleca la Washington cu scrisoarea de intenţie semnată de cabinetul său.

România nu este nici pe departe într-o situaţie economică atât de bună, pe cât susţinea fostul cabinet condus de Mihai Răzvan Ungureanu, atrage atenţia Ponta.

Premierul desemnat l-a chemat la întâlnirea cu delegaţia FMI şi pe actualul ministru de finanţe, Bogdan Drăgoi, de la care a preluat datele despre starea ţării.

Priorităţile viitorului guvern sunt salariile bugetarilor şi pensiile, adaugă premierul desemnat.

Termenul limită pentru revenirea salariilor şi restituirea banilor pentru pensionari va fi anunţat după prima şedinţă de guvern a cabinetului Ponta.







×
Subiecte în articol: Victor Ponta lista ministri
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close