Antena 3 CNN Politică PSD: Clotilde Armand a vrut să dea 48.000.000 de lei pe arbori, gazon și garduri vii

PSD: Clotilde Armand a vrut să dea 48.000.000 de lei pe arbori, gazon și garduri vii

Liderul interimar al PSD Sector 1, Florin Manole, o acuză acuză pe Clotilde Armand de ”incompetența în administrație”, după ce primarul a vrut să dea 48.000.000 de lei pe arbori, gazon și garduri vii.

PSD: Clotilde Armand a vrut să dea 48.000.000 de lei pe arbori, gazon și garduri vii
Sursa foto: Facebook/ Petre Florin Manole
de Georgiana Adam    |    03 Aug 2021   •   20:02

Reacția lui Florin Manole vine după ce primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a solicitat Primăriei Capitalei ca administrarea Parcului Cișmigiu dar și a Parcului Herăstrău să îi revină Primăriei Sectorului 1.  

”Asta lipsea în sectorul 1, în rest aveam de toate, gunoaiele au dispărut, investițiile merg superb...După ce și-a dovedit incompetența în administrație, Armand mai cerea spre distrugere și Parcul Herăstrău și dorea votul consiliului local pentru un buget enorm și absurd”, spune  Florin Manole într-o postare pe Facebook.

În cele din urmă proiectul înaintat Consiliului Local al Sectorului 1, privind lucrările de amenajare și intervenție în Parcul Regele Mihai I, care prevedea un buget de peste 48.000.000 de lei doar pentru ”arbori, gazon și garduri vii”, a fost respins.

”Evident, consilierii locali din Partidul Social Democrat au votat împotrivă. Proiectul a picat. Risipa de bani publici a fost evitată”, spune Florin Manole.

Starea în care se află acum parcurile din Sectorul 1

Mizerie, ruine... şi iar mizerie. Aşa arată cele două parcuri emblematice pentru Bucureşti - Cişmigiu şi Herăstrău. Primul este chiar la doi pași de primăria Capitalei.  
„Cum arata parcul? Oribil. Copiii mi-e scârba sa-i duc la locul de joacă. De 50 de ani nimic nu s-a schimbat în părculeţe", spune un bucureştean.

Parcul Cişmigiu arata deplorabil în acest moment. Nu s-au mai făcut investiții de ani de zile. Aleile sunt pline de gropi, iar o plimbare cu rolele sau cu bicicleta se poate sfârși oricând cu un accident. Iar băncuțele sunt vechi, rupte şi pline de mizerie.

×
Subiecte în articol: Sector 1 București Clotilde Armand
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close