Antena 3 CNN Politică Q&A. Bogdan Chirieac: Absenţa lui Ponta de la întâlnirea cu Nuland mi-a lăsat un gust amar. Nu a fost un succes pentru guvern

Q&A. Bogdan Chirieac: Absenţa lui Ponta de la întâlnirea cu Nuland mi-a lăsat un gust amar. Nu a fost un succes pentru guvern

Q&A. Bogdan Chirieac: Absenţa lui Ponta de la întâlnirea cu Nuland mi-a lăsat un gust amar. Nu a fost un succes pentru guvern
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    11 Ian 2014   •   23:41

Jurnalistul Bogdan Chirieac a declarat, sâmbătă, că absenţa premierului Victor Ponta de la întâlnirea cu Victoria Nuland i-a lăsat "un gust amar" şi consideră că vizita reprezentantului SUA nu a fost un succes pentru actualul guvern.

"Absenţa premierului Victor Ponta de la această întâlnire, în acest moment, mie mi-a lăsat un gust profund amar din mai multe puncte de vedere", a spus Bogdan Chirieac, senior editor DC News, sâmbătă, la emisiunea Q&A de la Antena 3.

Jurnalistul a adăugat că, în ultimii doi ani, s-a simţit de prea multe ori lăsat singur, în urma deciziilor luate de prim-ministru.

"Vizita Victoriei Nuland nu a fost un succes pentru guvernul Ponta", a mai spus Chirieac, adăugând că "un alt lucru care ridică un semn de întrebare este dispariţia prim-ministrului".

Premierul Victor Ponta nu se afla în ţară atunci când a sosit Victoria Nuland. Vicepremierul Liviu Dragnea declara, vineri, că nu a discutat în ultimele zile cu Victor Ponta pentru că premierul a plecat din ţară după şedinţa de Guvern, precizând că ar putea fi în vizită oficială, dar că nu l-a informat unde merge.

Departamentul de Stat a anunţat, miercuri, că Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului american de Stat, va efectua o vizită în România în perioada 10-11 ianuarie, în cadrul unui turneu european. Nuland s-a întâlnit la Bucureşti cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul de Externe, Titus Corlăţean.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close