Antena 3 Politică Radu Tudor: Băsescu îşi iese din minţi când aude de Nana, că îi pune libertatea în pericol

Radu Tudor: Băsescu îşi iese din minţi când aude de Nana, că îi pune libertatea în pericol

de M.Z.    |    25 Apr 2014   •   19:57

Radu Tudor a apreciat că reacţiile nervoase de vineri ale preşedintelui Traian Băsescu, atunci când aude de terenul de la Nana, pot arăta că premierul Ponta avea dreptate când vorbea de o spălare de bani, iar preşedintele s-ar teme pentru libertatea lui.

 
"De fiecare dată când e vorba despre Nana, Traian Băsescu îşi iese din minţi, semn că ce spune premierul Victor Ponta ar putea să fie adevărat - spălare de bani a familiei Băsescu, nişte sume imense, prin preluarea acestui teren cu ajutorul unei firme-fantomă şi cu un credit acordat de banca statului din banii statului. E o chestiune care, din punctul meu de vedere, pune în pericol libertatea lui Traian Băsescu după ce nu va mai fi preşedinte", a comentat Radu Tudor, vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
De asemenea, analistul politic Radu Tudor a mai spus că preşedintele "rămâne exponentul nesimţirii politice, al atacului sub centură, genul de persoană care îţi provoacă greaţă atunci când deschise gura şi jigneşte jurnaliştii".

Preşedintele Traian Băsescu i-a atacat din nou, vineri, pe jurnaliştii de la Antena 3. Şeful statului a fost extrem de iritat când a fost întrebat de reporter dacă ştia că firma de la care fiica sa Ioana Băsescu a cumpărat moşia de la Nana este o societate-fantomă.

Ponta: La terenul lui Băsescu de la Nana e vorba de spălare de bani

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close