Antena 3 CNN Politică Radu Tudor: Decizia lui Corlăţean balansează între curaj şi risc politic. Se dă satisfacţie liderilor opoziţiei

Radu Tudor: Decizia lui Corlăţean balansează între curaj şi risc politic. Se dă satisfacţie liderilor opoziţiei

Radu Tudor: Decizia lui Corlăţean balansează între curaj şi risc politic. Se dă satisfacţie liderilor opoziţiei
de S.T.    |    10 Noi 2014   •   12:17

Radu Tudor, realizator al emisiunii "Punctul de Întâlnire", a comentat decizia lui Titus Corlăţean de a-şi depune mandatul de ministru.

"Nu mă aşteptam şi cred că decizia premierului şi a ministrului de Externe balansează undeva între curaj şi risc politic. E un gest destul de rar ca un ministru să-şi asume eventualele disfuncţionalităţi într-un proces de vot şi din punctul acesta de vedere gestul lui Corăţean ar putea fi interpretat drept unul de curaj, dar pe de altă parte e şi un risc politic pe care şi-l asumă guvernul prin această retragere a ministrului de Externe", a susţinut jurnalistul.

Potrivit lui Radu Tudor, "se dă satisfacţie liderilor opoziţiei care spun că nu a fost în regulă votul la turul I în câteva secţii din diaspora".

"Ceea ce se va întâmpla în turul II va cântări foarte mult în gestul acesta al retragerii ministrului de Externe. E foarte posibil ca el să revină dacă toate lucrurile se desfăşoară aşa cum trebuie pe 16 noiembrie", a mai spus Radu Tudor.

Titus Corlăţean a DEMISIONAT: Nu pot accepta să încalc legea pe considerente de interese politice




×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close