Antena 3 CNN Politică Arafat, despre congresul PNL din 25 septembrie 2021: "Nu s-au făcut derogări și noi nu dăm avize"

Arafat, despre congresul PNL din 25 septembrie 2021: "Nu s-au făcut derogări și noi nu dăm avize"

Raed Arafat a precizat că "nu s-a dat nicio drogare" pentru ca PNL să organizeze un congres cu 5.000 de persoane pe 25 septembrie 2021. „Am fost întrebați, am răspuns în baza legii. Legea, adică hotărârile de guvern existente prevăd situația organizațiilor care organizează întâlniri statuare, cum e un AGA sau o formațiune politică care-și organizează o întâlnire, spune șeful DSU.

Arafat, despre congresul PNL din 25 septembrie 2021: "Nu s-au făcut derogări și noi nu dăm avize"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    24 Sep 2021   •   16:54

Întrebat de ce, în contextul în care numărul de noi cazuri de infectări COVID-19 a crescut, Partidului Național Liberal i-a fost permisă organizarea congresului cu 5.000 de delegați, Raed Arafat a precizat că:

„Nu s-a dat nicio derogare. Am fost întrebați, am răspuns în baza legii. Legea, adică hotărârile de guvern existente prevăd situația organizațiilor care organizează întâlniri statuare, cum e un AGA sau o formațiune politică care-și organizează o întâlnire. (...) Nu s-au făcut derogări și noi nu dăm avize. Noi doar explicăm legea dacă suntem întrebați și subliniem care sunt măsurile obligatorii care trebuie să fie luate - ca și metri pătrați, ca și distanțare, ca și respectare de acces și așa mai departe”, a precizat Raed Arafat.

PSD a sesizat Poliția, Jandarmeria și IGSU cu privire la organizarea congresului PNL din 25 septembrie 2021

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi critică dur pe liberali pentru organizarea congresului PNL pe 25 septembrie 2021 în plină pandemie și le transmite un mesaj: „Le spun clar, să nu se mai chinuie, Guvernul Cîțu va fi trimis acasă”.

„Culmea tupeului! Să susțină vaccinarea obligatorie, când ei – guvernanții, în frunte cu președintele Iohannis! - încalcă orice restricții, organizând un Congres cu 5.000 de oameni – un adevărat focar național de COVID-19 în plin val 4 al pandemiei”, a scris pe Facebook, vineri, Marcel Ciolacu.

- În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7.116 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 145 de pacienți au murit. Numărul bolnavilor internați la ATI a depășit 1.100.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close