Rareș Bogdan, decis: Fără candidatură la Primăria Capitalei

26 Ian 2020   •   23:37
Rareș Bogdan, decis: Fără candidatură la Primăria Capitalei

Europarlamentarul Rareș Bogdan e decis să nu candideze la Primăria Capitalei, însă susține că PNL va avea candidat propriu.

Întrebat la Antena 3, dacă îi va cere „cineva mai sus de Ludovic Orban” să candideze, Rareș Bogdan a declarat: „Nu! Sigur. Acea persoană nu este preocupată de viaţa internă a unui partid, gândeşte strategii pentru România. Are în gând lucrurile pentru România şi nu se ocupă de lucruile mărunte. Ne lasă pe noi liberalii”, a subliniat Rareş Bogdan.

În plus, liderul europarlamentarilor liberali a afirmat că din partea PNL va candida la Primăria Capitalei cineva care va și câștiga alegerile.

„Suntem obligaţi să o contracandidăm pe Gabriela Firea noi şi nu alţii, deci nu să susţinem un alt candidat, suntem forta politică numărul unu astăzi în România. Poate să fie femeie sau bărbat. Cine va avea cele mai mari şanse. Vă asigur că acela va fi candidatul care să aibă prima şansă pentru a o învinge pe Gabriela Firea şi, de asemenea, şase candidaţi care să se bată pentru a-i învinge primarii de sector, inclusiv pe Negoiţă şi pe Tudorache”, a declarat Rareş Bogdan.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close