Antena 3 CNN Politică Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL: "S-a greşit că nu s-a vorbit cu protestatarii în primele 48 de ore"

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL: "S-a greşit că nu s-a vorbit cu protestatarii în primele 48 de ore"

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, spune că "s-a greşit că nu s-a vorbit cu protestatarii în primele 48 de ore", însă "lucrurile pot fi rezolvate".

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL: "S-a greşit că nu s-a vorbit cu protestatarii în primele 48 de ore"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    16 Ian 2024   •   13:43

"Te asigur că cei care au venit din Botoșani, din Satu Mare, din Brăila sau de la Caracal până aici cu tractoarele, nu au venit de fericiți, nu au venit de bine ce le este. Și cred că s-a greșit că nu s-a vorbit cu ei în primele 48 de ore. Faptul că nu au avut acces în București se poate discuta, dar așa cum Radu Vasile, Dumnezeu să-l odihnească, s-a dus și a stat cu demonstrații, așa cum Teodor Stolojan să-i dea Dumnezeu sănătate, a stat timp de 3 zile câte 16-17 ore cu cei care manifestau în Piața Victoriei sau în Piața Universității la acea vreme, așa cum Nicolae Ciucă, în luna iunie a stat nu mai puțin de 12 zile în negocieri, în cele din urmă a ajuns la încheierea grevei profesorilor. Cred că la fel trebuia să procedeze și domnul Barbu. La fel trebuia să procedeze și domnul Grindeanu și toți ceilalți, pentru că de la 300 s-au făcut 3000 sau 30000", a declarat Rareş Bogdan.

Totodată, europarlamentarul şi liderul liberal a mai explicat că "nu trebuie să mai pierdem nicio oră", dar şi că "lucrurile pot fi rezolvate".

"Eu cred că nu trebuie să mai pierdem nicio oră, nicio zi și ar trebui începute discuții extrem de serioase, extrem de aplicate. Sunt lucruri care pot fi rezolvate. Sunt lucruri care e foarte greu să le rezolvi sau aproape imposibil, dar trebuie explicat oamenilor", a mai explicat Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL.

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close