Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Daniel Constantin: Este cel mai important vot din 1989 până în prezent

Daniel Constantin: Este cel mai important vot din 1989 până în prezent

Daniel Constantin: Este cel mai important vot din 1989 până în prezent
de M.T.    |    02 Noi 2014   •   13:15

Vicepremierul Daniel Constantin a afirmat că românii au pentru prima oară ocazia să facă o alegere bună pentru ţară şi consideră că alegerile prezidenţiale din acest an sunt cele mai importante de după Revoluţie.

„Evident că avem emoţii, este cel mai important vot din 1989 până în prezent. Cred că românii au pentru prima dată ce să aleagă, au pentru prima dată ocazia să îndrepte lucrurile în această ţară. Pentru prima dată avem ocazia să ne întoarcem la ce este bun pentru noi, pentru copiii noştri, pentru toţi românii”, a spus Constantin, la ieşirea de la urne.

„Cred că toată lumea ştie, toţi românii ştiu că România este, astăzi, la o răscruce de drumuri şi avem două variante: fie continuăm un regim care a adus numai ură în România în ultimii zece ani, fie ne întoarcem la o Românie în care învăţăm din nou să zâmbim, învăţăm din nou să tolerăm, o Românie mult mai bună şi mult mai corectă decât a fost până acum”, a adăugat vicepremierul.

Ministrul Agriculturii a votat împreună cu soţia sa, la o secţie aflată în zona centrală a oraşului Piteşti.

La fel ca şi ceilalţi oameni politici, Constantin a făcut un apel la oameni să iasă la vot.

„Mizez pe o prezenţă semnificativă la vot şi sunt convins că cel puţin 7,4 milioane de români conştientizează importanţa fiecărui vot”, a afirmat Daniel Constantin.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close