Antena 3 CNN Campanii Romania la vot Vadim Tudor: Am convingerea că alegerile sunt complet inutile. Există mai multe grupări interlope care fură alegerile

Vadim Tudor: Am convingerea că alegerile sunt complet inutile. Există mai multe grupări interlope care fură alegerile

Vadim Tudor: Am convingerea că alegerile sunt complet inutile. Există mai multe grupări interlope care fură alegerile
de M.T.    |    02 Noi 2014   •   13:53

Primul pas către fraudarea unui scrutin îl reprezintă „sondajele mincinoase”, consideră candidatul PRM la preşedinţie, Corneliu Vadim Tudor, care a afirmat că, pentru prima oară, are convingerea că alegerile sunt inutile.

„Am pentru prima dată convingerea că alegerile sunt complet inutile. De-a lungul a mai mult de 20 de ani, s-au format mai multe grupări interlope, care n-au altă treabă decât să fure alegerile şi primul pas către fraudarea alegerilor îl reprezintă sondajele mincinoase”, a declarat preşedintele PRM, după ce a votat la Şcoala 150 din Bucureşti, alături de soţia sa şi de cele două fiice.

„Poate le strică Dumnezeu maşinăria asta de fraudă. Poate îşi întoarce faţa către amărâta asta de ţară. E greu să distrugi un om ca mine, care nu are ce pierde”, a continuat Vadim Tudor, care a mai precizat că a votat „pentru a-şi apăra corect şansele şi pentru o Românie din care să dispară grupările mafiote”.

„Eu nu glumesc când spun că voi umple puşcăriile cu ei şi numai eu am autoritatea morală să spun şi să fac asta”, a adăugat candidatul PRM.

De asemenea, Corneliu Vadim Tudor a declarat că, joi seară, a depus o plângere penală „pe adresa Laurei Codruţa Kovesi, împotriva patronilor aşa ziselor firme de sondare a opiniei publice”.

„Plângerea penală se referă la difuzarea de informaţii false, obţinerea de foloase necuvenite şi constituirea în grup infracţional organizat. Ulterior, la urne, la secţiile de votare şi pe softul dirijat de ani de zile de ştim noi cine, se potrivesc rezultatele cu ce anticipau ei, chipurile. Să le fie ruşine acelor contracandidaţi cu pretenţii de democraţi care vor să conducă un stat de drept că au refuzat o confruntare electorală în direct”, a încheiat preşedintele PRM.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close