Antena 3 CNN Politică SCENE-ȘOC în platoul unei TELEVIZIUNI de ȘTIRI din România în ACEASTĂ SEARĂ. Omul lui Băsescu la un pas de BĂTAIE cu omul lui Dragnea

SCENE-ȘOC în platoul unei TELEVIZIUNI de ȘTIRI din România în ACEASTĂ SEARĂ. Omul lui Băsescu la un pas de BĂTAIE cu omul lui Dragnea

SCENE-ȘOC în platoul unei TELEVIZIUNI de ȘTIRI din România în ACEASTĂ SEARĂ. Omul lui Băsescu la un pas de BĂTAIE cu omul lui Dragnea
03 Oct 2017   •   21:55

După episodul bătăii într-un studio de televiziune dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu, un alt astfel incident a fost aproape să se consume, de această dată în studiorile România TV. Protagoniștii: secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, și fostul jurnalist Robert Turcescu, ajuns între timp, parlamentar PMP.

Cei doi s-au contrat pe tema bodyguarzilor cu care Codrin Ștefănescu ar fi venit marți la Înalta Curte ca să-l susțină pe Liviu Dragnea la procesul acestuia.

"Când are nevoie de protecţia clanului Cordunenilor, e clar, e o problemă. Sunt trei fantome care îi bântuie pe cei din PSD şi au nevoie de clanuri ca să îi apere", a spus Turcescu, cuvinte care l-au enervat pe Ștefănescu: "Domnul colonel Tucescu. Aberaţi şi nu înţelege lumea nimic".

Dialogul s-a încins, cu Ștefănescu făcând trimitere la autodenunțul făcut în direct de Turcescu, în trecut, cum că ar fi fost ofițer acoperit și cu o invitație la o bătaie, ca-n liceu, afară, în Piața Presei.

"Aveţi curaj să ieşim împreună, noi doi afară? Singuri?", l-a întrebat liderul PSD pe Turcescu, care a încercat să evite subiectul, făcându-se că nu înțelege.

Ulterior, cei doi, la apelul moderatoarei, s-au mai domolit.

×
Subiecte în articol: Codrin Ştefănescu rtv bătaie
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close