Antena 3 CNN Politică Senator afiliat PDL: ARD nu face nici 16% în alegeri

Senator afiliat PDL: ARD nu face nici 16% în alegeri

Senator afiliat PDL: ARD nu face nici 16% în alegeri
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    07 Noi 2012   •   23:37

Iulian Urban, senator afiliat PDL, este de părere că ARD nu va câştiga nici 16% la alegerile parlamentare, scrie politicianul de contul său de Facebook.

"Organizaţia Forţa Civică Arad şi-a dat demisia în bloc şi a trecut la PNL... Păi Ungureanu nu candida acolo? Neamţu nu candida acolo? Rămân la părerea că ARD nu prinde 16% la alegeri, nu au cum, pentru că au refuzat să respecte la sânge standardele de intregritate ale Monicăi Macovei. Şi acum plăteşte. Cum zicea Ungureanu că nu i se pare ceva grav traseismul politic? Na, că ia plecat toata organizaţia...", scrie Iulian Urban, pe reţeaua de socializare.



Iulian Urban, fost membru PDL, a demisionat din partid, dar a rămas în calitate de senator afiliat grupului PDL din Senat.

Comentariul lui Urban vine după ce, astăzi, aproape întreaga organizaţie a Forţei Civice Arad a demisionat în bloc, alături de o parte din conducere. Demisionarii au anunţat că se înscriu în PNL, nemulţumiţi că partidul  "nu mai are identitate şi a devenit apendicele PDL".









×
Subiecte în articol: pdl ARD
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close